FLHAIR uitgeroepen tot leukste kapsalon!

IMG_1277Kapsalon Flhair in ’t Harde is afgelopen maandag uitgeroepen tot leukste Kapsalon van 2015 in de gemeente Elburg en tweede geworden in de provincie Gelderland. Een verkiezing waarbij klanten konden stemmen op hun favoriete kapsalon. Het is bijna een jaar geleden dat de vriendinnen Francisca Schuurman en Rosanne Visser hun salon aan de Eperweg openden. In de tussentijd is er veel gebeurd. Zo zijn er twee medewerkers aangenomen, is de kapsalon zes dagen in de week geopend en ’s avonds geopend op dinsdag, woensdag, en donderdag.

In april kreeg Flhair een brief van de organisatie waarin stond dat de kapsalon genomineerd was voor ‘leukste kapsalon van het jaar’. Een grote verrassing voor het team van Flhair. Er volgde een stemronde waarin klanten een cijfer mochten geven op o.a. service, klantvriendelijk, inrichting en techniek. Dit werd massaal gedaan en Flhair kwam als winnaar uit de bus in de gemeente Elburg en ging door naar de volgende ronde: provincie Gelderland. Eigenaressen Rosanne en Francisca konden naar eigen zeggen niet geloven dat ze in de top drie van Gelderland terecht kwamen. Op 21 september werd groot uitgepakt tijdens de award uitreiking op landgoed Olmerhorst in Lisserbroek. Daar kregen ze te horen dat ze tweede waren geworden in de provincie Gelderland. 

”Wat ons het meest dankbaar maakt, is dat we van onze hobby ons werk hebben kunnen maken. We vinden het geweldig om te zien dat onze salon, waar luxe en persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer, wordt gewaardeerd. Bij ons is iedereen welkom”, vertellen de dames. Ze geven aan dat deze prijs geen reden is om rustig aan te doen. Want het duo zit nog vol met leuke plannen voor de toekomst: ”We willen in de toekomst ons assortiment uitbreiden met luxe home en body cosmetica. Deze exclusieve producten zijn in aantrekkelijke verpakkingen verkrijgbaar en dus ook leuk om cadeau te doen.” Kapsalon Flhair viert deze week de prijs en het 1 jarig bestaan met haar klanten en medewerkers. 

Door: Colin Pelleboer Bron: Veluweland

Comments are closed.