Flhair Openingsactie

(De actie is gesloten)

Deel Like en win openingsactie! T.w.v ruim 400 euro
(Dit verloten we onder al onze facebook volgers) Klik hier om naar onze Facebook pagina te gaan.

-Luxe L’anza pakket voor dame/heer
-Knip en kleur behandeling voor een dame
-Knip behandeling voor een heer

Mannenavond bij Flhair

mannenavond bij flhair

Februari actie: (verlopen)

FLHAIR uitgeroepen tot leukste kapsalon!

IMG_1277Kapsalon Flhair in ’t Harde is afgelopen maandag uitgeroepen tot leukste Kapsalon van 2015 in de gemeente Elburg en tweede geworden in de provincie Gelderland. Een verkiezing waarbij klanten konden stemmen op hun favoriete kapsalon. Het is bijna een jaar geleden dat de vriendinnen Francisca Schuurman en Rosanne Visser hun salon aan de Eperweg openden. In de tussentijd is er veel gebeurd. Zo zijn er twee medewerkers aangenomen, is de kapsalon zes dagen in de week geopend en ’s avonds geopend op dinsdag, woensdag, en donderdag.

In april kreeg Flhair een brief van de organisatie waarin stond dat de kapsalon genomineerd was voor ‘leukste kapsalon van het jaar’. Een grote verrassing voor het team van Flhair. Er volgde een stemronde waarin klanten een cijfer mochten geven op o.a. service, klantvriendelijk, inrichting en techniek. Dit werd massaal gedaan en Flhair kwam als winnaar uit de bus in de gemeente Elburg en ging door naar de volgende ronde: provincie Gelderland. Eigenaressen Rosanne en Francisca konden naar eigen zeggen niet geloven dat ze in de top drie van Gelderland terecht kwamen. Op 21 september werd groot uitgepakt tijdens de award uitreiking op landgoed Olmerhorst in Lisserbroek. Daar kregen ze te horen dat ze tweede waren geworden in de provincie Gelderland. 

”Wat ons het meest dankbaar maakt, is dat we van onze hobby ons werk hebben kunnen maken. We vinden het geweldig om te zien dat onze salon, waar luxe en persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer, wordt gewaardeerd. Bij ons is iedereen welkom”, vertellen de dames. Ze geven aan dat deze prijs geen reden is om rustig aan te doen. Want het duo zit nog vol met leuke plannen voor de toekomst: ”We willen in de toekomst ons assortiment uitbreiden met luxe home en body cosmetica. Deze exclusieve producten zijn in aantrekkelijke verpakkingen verkrijgbaar en dus ook leuk om cadeau te doen.” Kapsalon Flhair viert deze week de prijs en het 1 jarig bestaan met haar klanten en medewerkers. 

Door: Colin Pelleboer Bron: Veluweland

Kapsalon van het jaar!

Wij zijn genomineerd voor kapsalon van het jaar! Je kunt op ons stemmen door naar http://www.kapsalonvanhetjaar.nl te gaan. Je kunt ons vinden onder de gemeente Elburg. Door te stemmen maak je kans op leuke prijzen. Bedankt!

Kapsalon_poster_A3.indd

VIP High Tea arrangement bij Flhair!

flyerflhair2

Boek nu een VIP High Tea arrangement bij Flhair voor 2 of meer personen. Flhair kapsalon in ’t Harde.

Boek bij je behandeling een Flhair wasmassage.


was2

Verwen jezelf en boek bij je behandeling een FLHAIR wasmassage.